Priser för utskrifter – enkelt ska de vara

I regel skriver jag ut från rulle, det ger större frihet i utskriftsformat och ofta mindre spill. Max pappersbredd är 1118 mm vilket ger en utskriftsbredd på ca 110 cm. Max längd bestäms av rullängden som är 30 m för vanligt fotopapper och 15 m för FineArt.

De FineArt-papper jag brukar ha hemma är:

Canson Rag Photographique – 310 g
Canson Edition Etching Rag – 310 g
Canson Baryta Prestige – 340 g
Canson Aquarelle Rag – 310 g

Utskriftspris är ca 0,1 kr/cm2

Av ”vanliga” fotopapper brukar jag ha hemma är:

Canson Imaging Matte Paper – 180 g
Canson Photo Luster Premium RC – 310 g
Canson Photosatin Premium RC – 270g

Utskriftspris ca 0,06 kr/cm2

Affischer skriver jag ut på Canon matt papper på 180 g. Tål regn och sol förvånansvärt bra. Fungerar även för foto om du vill ha ett billigt alternativ.

Utskriftspris endast 105 kr för 50×70 cm

Ett flertal andra brukar också finnas hemma som t ex matt affischpapper, metallpapper, japanskt mullbärspapper, fototapeter, självhäftande dekaler för bilar mm osv.

Utskriftspris innebär att du har bearbetat och gjort allt. Jag kontrollerar och säger till om något är tokigt. Ändring av antal pixlar för utskrift (interpolering) gör jag med ett speciellt utskriftsprogram så du ska inte göra om bilden i “rätt storlek”. Jag behöver bara veta utskrifsstorek och pappersstorlek.

Startkostnad på 100 kr tillkommer på samtliga arbeten.

Mer omfattande editering debiteras med 1.050 kr/h, minimidebitering 300 kr.

Hör alltid av dig för mer exakta priser det kan variera beroende hur omfattande arbetet är. Återkommande kunder brukar också få rabatt.

Cellpannå 5 mm svart självhäftande 70×100 cm, 180 kr.  Upphängning 5 kr. Montering/skärning/upphängning ca 90 kr, lite beroende på storlek.

Alla priser är inkl moms. Betalning kan ske med swish, kontant eller kreditkort. Vi tar emot betalningar med MasterCard, Visa, American Express och Diners Club. Även mot faktura med specificerad moms.

OBS för mer information om olika papper, kvalité, livslängd osv se information på hemsidan.